POMDELUXE POMERANIANS

Micro kennel breeding pomeranians | Copyright © 2021

PomGroom – strizenje pomerancev

striženje pomerancev

Dobrodošli v PomGroom-specializiranem salonu za nego pomerancev!

Ste že zbrali kdaj dovolj poguma, vzeli v roke škarje in kdaj sami postrigli svojega pomeranca?

Vsi tisti, ki sedaj prikimavate, veste kako naporno in dolgotrajno je lahko to, še posebej, če ste nevešči striženja, nimate dovolj časa ali preprosto nimate volje, da bi se ukvarjali še s tem.

Če si želite lepo postriženega in urejenega pomeranca, je potrebno ogromno prakse s tega področja, poznavanje standarda ter primerne “frizuce”. Odlikujejo nas dolgoletno spremljanje pasme ter dolgoletna praksa urejanja pomerancev. Naši začetki segajo v izpopolnjevanje in učenje oblikovanja dlake na lastnih pomerancih, ki je privedlo do ponudbe storitev vsem lastnikom pomerancev, kateri potrebujejo pomoč pri tem, marsikomu, neljubem opravilu. S pravilnim striženjem lahko skrijemo pomanjkljivosti in poudarimo prednosti, tako da vaš pomeranec zasije v najboljši luči. Je pa postopek striženja odvisen od dlake vašega pomeranca, saj se ta močno razlikuje pri vsakemu posameznemu psu. Pred samo izvedbo storitve ocenimo in svetujemo najprimernejši tretma za vašega pomeranca, glede na tip dlake.

PomGroom je specializiran salon za nego ter oblikovanje dlake izključno pomerancev in se tako diferencira od preostalih pasjih salonov, ki zajemajo vse pasme. Mnogo lastnikov pomerancev se je obrnilo na nas zaradi nezadovoljstva s storitvami posplošenih pasjih salonov, ki s pomeranci še niso imeli izkušenj ter posledično niso znali pravilno oblikovati dlake. Naše striženje je primerno za razstavne pse ali tiste, ki si želijo postriči pomeranca po standardu.

Naše stranke prihajajo iz vse Slovenije, občasno tudi s tujine, zaupajo nam tudi stranke, ki s svojimi pomerančki tekmujejo na razstavah-državnih, mednarodnih, evropskih ter svetovnih.

Ponosni smo, da nam svoje frizur’ce zaupa že toliko pomerančkov 🙂

**OBVESTILO**

Do septembra gostujemo v tujini, tako da bodo naše storitve ponovno na voljo v Sloveniji od SEPTEMBRA DALJE.

striženje pomerancev

* * *

V nadaljevanju lahko vidite fotografije pomerančic Zare in Oki pred in po odstranjevanju odmrle dlake ter striženju. Njun izraz na obrazu pove dovolj 😉

striženje pomerancev

striženje pomerancevPomeranček Silver je dobil celoten tretma – kopanje, razčesavanje ter striženje.grooming silver

Pomerančka Rossija smo uredili za razstavo. Best in show mu ne uide 😉striženje pomerancev

Kako malo je potrebno, da pomerančki zasijejo v najboljši luči-le temeljito razčesavanje poddlake ter primerno striženje.

Boss je odličen primer lepotne preobrazbe. Voila in zvezda je rojena 😀striženje pomerancev  Striženje za Cacib Ljubljana 2015cacib ljubljanaGlede na to kako drobcena je pomerančica Felicia smo se z njo  pošteno “namatrali” 🙂 Temeljito smo jo razčesali ter postrigli, tako da je dobila volumen in lepo obliko.

grooming feliciti

Pomeranček Noory je prvi, ki je prišel k nam na urejanje iz tujine, natančneje iz Nemčije. Uredili smo ga za razstavo v Celju.

grooming noory

K nam na urejanje je prišla tudi  prelepa pomerančica Daisy! Ponosni smo, da nam zaupa že toliko pomerančkov 🙂grooming DaisyUredili smo tudi belo pomerančico Lili za prihajajočo razstavo.

Na prvi fotografiji je vidno stanje pred striženjem, na drugih dveh pa po striženju in razčesavanju. Razlika je več kot očitna!

grooming LILI copy

Pomerančka Lea smo razčesali in postrigli. Na koncu je bil pravi urejeni levček 😀grooming LEOPomerančica Lili pred in po striženju.grooming LILI3Pomeranko Po smo uredili za razstavo. Veliko uspeha!grooming Po_2Pomerančka Jacka smo “popedenali” za prihajajočo razstavo. Razlika je več kot očitna 😉grooming jack

Jack #2 na striženju. Želja lastnikov je bila, da se  ohrani njegova prelepa bogata “griva”,  ki mu res pristoji. Voila.
grooming jack2Paw je naredil dolgo pot ter prišel na striženje iz Italije.

Razlika med “pred” in “po” pove vse, prav tako pa je Paw odličen primer kako lahko skrajšamo telo pomeranca s pravilnim striženjem.grooming PAWBentley pred in po striženju, ter na zadnji fotografiji s presrečno lastnico 🙂grooming Bentley
Skopali ter po
strigli smo malo Daisy in iz nje naredili čisto drugo pomerančico 🙂 Lastnica je ni niti prepoznala, takšna je bila sprememba 🙂grooming daisy_1
Pomerančka Yonna smo uredili za prihajajočo razstavo CACIB CELJE 2016. Srečno v ringu 😉
grooming YONN

Sky pred in po. Dodatne besede so odveč 😉grooming SKY  Vesela Lili z novo frizur’co 🙂grooming LILI2 Moony na njenem prvem striženju. Dobro je, da se mladiček navadi na striženje in razčesavanje čimprej, kar olajša negovanje v prihodnosti.grooming MOONY

Veseli smo, da smo postrigli in uredili že toliko različnih barv pomerančkov, danes tudi prvo party pomerančico Toro.

grooming ToraIz male lisičke je nastala mala medvedka 😀grooming Luna copyMafi pred in po striženju. Ja za lepoto je potrebno malo potrpeti 😉grooming MAFI

Miša pred in po striženju ter na zadnji fotografiji presrečna v objemu lastnicegrooming MIŠAPomerančka Lia smo skopali, razčesali in postrigli. Po “tretmaju” je užival še v igranju z žogico in v pom družbi 🙂grooming LioLepotec Benny pred in po striženju 😉grooming Benni
Kuki je z 7 leti najstarejši pomeraček, ki nas je obiskal in zadovoljen odšel z novo frizur’co 😀grooming kukiPomerančico Brendo smo uredili za svetovno razstavo, kjer je osvojila odlično četrto mesto!

Verjetno tudi po zaslugi “frizurce”grooming BrendaPomerančica Lu pred in po striženjugrooming LuPomerančica Manaya pred in po striženjugrooming ManayaPo lepotni preobrazbi je bil Coco skoraj nerazpoznaven 😀 Kaj vse naredi oblikovanje dlake!!!!!! 🙂grooming COCOUrejeni pomeranček Lex 🙂grooming LexOblikovanje dlake in s tem navajanje na škarje, krtače ter stanje pri miru (kar je seveda najtežje 🙂 ) se pri pomerancih začne že v rani mladosti.

Ramos je tako pri 4 mesecih dobil novo frizur`co.grooming RAMOSpdfZaupajo nam tudi najmlajši in najlepši 🙂 Hope s celotno lepotno preobrazbo 🙂grooming HOPESrečen Oli z malo krajšo frizur`co 🙂grooming OLI

Urejamo tudi POMDELUXE-ov podmladek 🙂grooming BRAD

**OBVESTILO**

Do septembra gostujemo v tujini, tako da bodo naše storitve ponovno na voljo v Sloveniji od SEPTEMBRA DALJE.

***

CENIK STORITEV

1) Striženje pomeranca z dodatno nego (razčesavanje odmrle dlake, striženje krempljev, čiščenje oči, uporaba pudra)…………………..    45 eur 

2) Striženje pomeranca z dodatno nego ter predhodno kopanje in sušenje…………………………………………………………   60 eur 

Cenik velja od 1.3.2018 dalje. Cene so v EUR. DDV ni obračunan v skladu s 1. Odstavkom 94.člena ZDDV-1.Pridružujemo si pravico do spremembe cen.

***

Salon za nego pomerancev PomGroom se nahaja v Celju, v kolikor stranka izrazi željo pa pridemo tudi na dom.

V tem primeru se poleg cene storitve obračuna še kilometrina (0,10 eur/km).

V večja mesta (Ljubljano, Maribor in Koper) prihajamo po individualnem dogovoru brez dodatnega plačila.

Naročila za striženje vaših kosmatincev sprejemamo preko obrazca, ki ga najdete spodaj, ali telefona 031 33 88 51.

V kolikor želite rezervirati termin, le izpolnite zahtevana polja, označite datum in uro v koledarju ter pritisnite gumb rezerviraj termin.

Veseli bomo vašega pomeranca!

 

Rezervirati zelim termin storitve:Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram